WIE IS ELLY SCHEEPERS?

Elly is een energieke no nonsense vrouw. Ze kent de wereld van de landbouw, omdat ze als boerendochter opgroeide en samen met haar echtgenoot een boerenbedrijf runt, naast haar eigen bedrijf voor mediation en coaching. “Ik heb een grote interesse in mensen en voor de zakelijke en ondernemerskant van een boerderij.”

“Bij jou moet het wel ergens over gaan”, zei onlangs een collega mediator. Elly pikt de kleinste signalen van ongenoegen tijdens een gesprek onmiddellijk op. Haar directe stijl van benoemen, leidt tot een snel vertrouwen van de partijen. Ze stuurt de partijen naar elkaar toe, omdat zij er steevast in gelooft dat zij het conflict zelf kunnen oplossen.”

De rode draad is communiceren en onderhandelen. “Ik zie veel voordelen en mogelijkheden om samen te werken in de landbouw en ik weet uit eigen ervaring ook hoe moeilijk het is om dit voor langere tijd te doen”.

Na afloop zijn partijen tevreden, omdat zij zich gehoord voelen en omdat zij met herwonnen zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Elly Scheepers